Välkommen till mina sommarkurser i drejning!

Vill du tillbringa din sommar på ett kreativt sätt och utforska konsten att dreja? Då har du kommit rätt! Jag erbjuder inspirerande sommarkurser i drejning för alla, oavsett tidigare erfarenhet. Låt mig guida dig genom en resa av kreativitet och skapande, samtidigt som du njuter av sommarens härliga atmosfär.


Oavsett om du är nybörjare eller har tidigare erfarenhet av drejning, har jag kurser som passar din nivå. Jag anpassar undervisningen efter dina behov och ser till att du utvecklas i din egen takt. Gruppen består av 4 deltagare och alla har tillgång till en egen drejskiva och nödvändiga verktyg och material under hela kursen. De små grupperna ger dig möjlighet att få mycket individuell handledning och gemensamma genomgångar kommer att kunna anpassas utifrån gruppens specifika önskemål.


Verkstan är en plats där du kan släppa loss din kreativitet och låta idéerna flöda. Sommarkurserna ger dig möjlighet att utforska konstens värld, möta nya människor och uppleva något unikt under din semester.


Ge dig själv chansen att njuta av en minnesvärd sommar fylld med kreativitet och konstnärligt skapande. Kom och dreja med oss i sommar!


Pris Helgkurs: 2 900 SEK

Pris Dagkurs intensiv (1 vecka): 3 900 SEK

Dagkursen träffas Mån - Fre v26 samt ytterligare en kväll för glasering v27. 

Materialkostnad till självkostnadspris tillkommer, 25kr/kg rå stengodslera samt ca 20-50kr/glaserat färdigt gods.


Drejkurser


Lär dig grunderna i det keramiska hantverket med fokus på drejning, beskickning och glasering

GRUPPAKTIVITET

PROVA PÅ ATT DREJA

Överraska födelsedagsbarnet eller blivande bruden med en rolig och minnesvärd drejkurs. Perfekt för möhippor, after work och andra gruppaktiviteter.


Pris: 1 950 SEK / grupp (upp till 4 personer, 250 SEK per extra deltagare för grupper över 4 personer) 

DREJKURS - 6 VECKOR

Fördjupa dig i drejningens tekniker och skapa unika keramiska verk under sex veckor. Drejkurser finns på både dag- och kvällstid. Alla nivåer välkomna!
Pris: 3 900 SEK / person


DREJKURS - HELG

Utforska drejning under en helg. Lär dig tekniker och skapa egna keramiska verk med personlig vägledning. Alla nivåer välkomna!
Pris: 2 900 SEK / person


Verkstan i Järved

Välkommen till min keramikverkstad belägen i Järved, strax utanför Örnsköldsvik. Här kan du koppla av från vardagens krav och låta kreativiteten flöda fritt.


Jag erbjuder kurser i drejning för alla nivåer samt gruppaktiviteter såsom födelsedagar, möhippor och teambuilding. Utforska din kreativitet och skapa unika keramiska verk i en inspirerande miljö. Besök mig idag och upptäck tjusningen med det keramiska hantverket!


Soffis Keramik på Instagram