Drejkurs - 7 veckor

Upptäck det keramiska hantverket med fokus på drejning, beskickning och glasering. Utveckla din kreativitet med min sju veckors kurs i drejning, som är tillgänglig både på dag- och kvällstid. Denna kurs är utformad för att ge dig en djupgående förståelse av drejningstekniker och ger dig möjlighet att skapa unika keramiska verk under personlig vägledning. Min verkstads inspirerande miljö och avkopplande atmosfär kommer att få din kreativitet att blomstra.


Gruppen består av 4 deltagare och alla har tillgång till en egen drejskiva och nödvändiga verktyg och material under hela kursen. De små grupperna ger dig möjlighet att få mycket individuell handledning och gemensamma genomgångar kommer att kunna anpassas utifrån gruppens specifika önskemål.


7 tillfällen á 3 timmar. Samma kurstid och veckodag samtliga 7 veckor med undantag för skollov och helgdagar då kursen förskjuts framåt en vecka tills vi har haft alla 7 tillfällen.


Pris: 4 200 SEK

Materialkostnad till självkostnadspris tillkommer, 25kr/kg rå stengodslera samt ca 20-50kr/glaserat färdigt gods.


Drejkurser


Lär dig grunderna i det keramiska hantverket med fokus på drejning, beskickning och glasering

GRUPPAKTIVITET

PROVA PÅ ATT DREJA

Överraska födelsedagsbarnet eller blivande bruden med en rolig och minnesvärd drejkurs. Perfekt för möhippor, after work och andra gruppaktiviteter.


Pris: 2 700 SEK / grupp (upp till 4 personer, 675 SEK per extra deltagare för grupper över 4 personer) 

DREJKURS - 7 VECKOR

Fördjupa dig i drejningens tekniker och skapa unika keramiska verk under sju veckor. Drejkurser finns på både dag- och kvällstid. Alla nivåer välkomna!
Pris: 4 200 SEK / person


DREJKURS - HELG

Utforska drejning under en helg. Lär dig tekniker och skapa egna keramiska verk med personlig vägledning. Alla nivåer välkomna!
Pris: 2 900 SEK / person


Verkstan i Järved

Välkommen till min keramikverkstad belägen i Järved, strax utanför Örnsköldsvik. Här kan du koppla av från vardagens krav och låta kreativiteten flöda fritt.


Jag erbjuder kurser i drejning för alla nivåer samt gruppaktiviteter såsom födelsedagar, möhippor och teambuilding. Utforska din kreativitet och skapa unika keramiska verk i en inspirerande miljö. Besök mig idag och upptäck tjusningen med det keramiska hantverket!


Soffis Keramik på Instagram