Gruppaktivitet - Prova på att dreja

Vill du prova på drejning och uppleva keramiskt hantverk? Boka mitt två-timmars "prova på tillfälle" för sällskap upp till fyra personer! Perfekt för födelsedagar, möhippor, after work och team building-aktiviteter. Jag välkomnar stora sällskap och kan ordna för grupper som är större än fyra personer, för en tilläggsavgift per extra deltagare.


I verkstan finns fyra drejskivor med tillhörande nödvändiga verktyg och material. De små grupperna ger dig möjlighet att få mycket individuell handledning och gemensamma genomgångar kommer att kunna anpassas utifrån gruppens specifika önskemål.


I verkstan finns också ett sällskapsrum där större grupper kan koppla av och ta en paus med medhavd förtäring under tiden de andra drejar.


Pris 2 700 SEK / grupp (upp till 4 personer)

675 SEK per extra deltagare över 4 personer


I priset ingår material för två alster per person och min hjälp att slutföra dessa. De färdiga alstren hämtar ni sedan efter ca fyra veckor.


Jag skräddarsyr aktiviteter som passar just era behov och önskemål. Oavsett om ni söker en kreativ eftermiddag med vännerna eller en teambuilding-aktivitet för er arbetsgrupp så kan vi skapa den perfekta upplevelsen för er. Kontakta oss för att diskutera era idéer och önskemål så hittar vi en lösning för att skapa en minnesvärd upplevelse.

Drejkurser


Lär dig grunderna i det keramiska hantverket med fokus på drejning, beskickning och glasering

GRUPPAKTIVITET

PROVA PÅ ATT DREJA

Överraska födelsedagsbarnet eller blivande bruden med en rolig och minnesvärd drejkurs. Perfekt för möhippor, after work och andra gruppaktiviteter.


Pris: 2 700 SEK / grupp (upp till 4 personer, 675 SEK per extra deltagare för grupper över 4 personer) 

DREJKURS - 7 VECKOR

Fördjupa dig i drejningens tekniker och skapa unika keramiska verk under sju veckor. Drejkurser finns på både dag- och kvällstid. Alla nivåer välkomna!
Pris: 4 200 SEK / person


DREJKURS - HELG

Utforska drejning under en helg. Lär dig tekniker och skapa egna keramiska verk med personlig vägledning. Alla nivåer välkomna!
Pris: 2 900 SEK / person


Verkstan i Järved

Välkommen till min keramikverkstad belägen i Järved, strax utanför Örnsköldsvik. Här kan du koppla av från vardagens krav och låta kreativiteten flöda fritt.


Jag erbjuder kurser i drejning för alla nivåer samt gruppaktiviteter såsom födelsedagar, möhippor och teambuilding. Utforska din kreativitet och skapa unika keramiska verk i en inspirerande miljö. Besök mig idag och upptäck tjusningen med det keramiska hantverket!


Soffis Keramik på Instagram